Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, προετοιμάστε τα συστήματά σας για το μέλλον με μία διαχειρίσιμη λύση cloud που ενισχύει την παραγωγικότητα και επιτρέπει στην ομάδα σας να δουλεύει από οπουδήποτε.

Επαγγελματική υπηρεσία μιας στάσης για το

iPECS Cloud

Στο επόμενο βήμα στην εξέλιξη των συστημάτων επιχειρηματικής επικοινωνίας, το iPECS Cloud σάς δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώνετε όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια πλατφόρμα.

Προστατέψτε το μέλλον

της επιχείρησής σας

Ευελιξία και Επεκτασιμότητα

Ενδυναμώστε την ομάδα σας με εργαλεία συνεργασίας cloud που θα σας διευκολύνουν να δουλεύετε όλοι μαζί. Φέρτε τους πάντες κοντά – μέσω φωνής, βίντεο, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, κοινής χρήσης αρχείων και πολλά άλλα.

Εξοικονόμηση κόστους χωρίς έκπτωση ποιότητας

Τέλος στις υπέρογκες τηλεπικοινωνιακές χρώσεις. Τέλος στη συντήρηση και αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού. Με το iPECS Cloud είστε πάντα up-to-date.

Δουλέψτε με τον τρόπο σας

Εργαστείτε ευέλικτα και απομακρυσμένα με τηλεφωνία cloud που προσαρμόζεται στον τρόπο σας. Αν η ομάδα σας λειτουργεί εκτός τοποθεσίας, μπορεί να πάρει μαζί της το cloud σε οποιαδήποτε συσκευή.

Αναπτυχθείτε καθώς εξελίσσεστε

 

Απολαύστε μοναδική επεκτασιμότητα από μια λύση που ωφελεί τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Εάν σκοπεύετε να επεκταθείτε, το iPECS Cloud θα επεκταθεί μαζί σας.

Απλοποιήστε τις επικοινωνίες σας.

Εκπαιδεύστε την ομάδα σας γρήγορα, χάρη σε ένα εύκολο σε εκμάθηση μενού λειτουργιών, που εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας

Επιλέξτε τις εφαρμογές και τις ενσωματώσεις που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας. Τα πρόσθετα περιλαμβάνουν CRM, ενσωμάτωση MS Teams, εγγραφή κλήσεων και αναλυτικά στοιχεία.

Τοπική Φιλοξενία & Διεθνής Υποστήριξη

Η cloud λύση μας λειτουργεί από ένα κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στην Ελλάδα και υποστηριζόμαστε από τον διεθνή κολοσσό Ericsson-LG Enterprise