Τα εργαλεία συνεργασίας iPECS συνδέουν την ομάδα σας, ελευθερώνοντάς την να μοιραστούν τα δυνατά τους σημεία χωρίς φασαρία ή πρόσθετη διαχείριση. Ενδυναμώστε την ομάδα σας ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγαίνετε την ομαδική δουλειά στο επόμενο επίπεδο

Με τα εργαλεία-σουίτα συνεργασίας μας.

Δουλεύοντας συλλογικά σημαίνει ότι δουλεύουμε έξυπνα και αποδοτικά. Τα εργαλεία συνεργασίας συνδέουν την ομάδα σας, ελευθερώνοντας κάθε μέλος να μοιράζεται τις δυνατότητες του χωρίς φασαρία ή επιπλέον διαχείριση.

Οφέλη

Απελευθερώστε την παραγωγικότητα

Κάντε τη ροή εργασιών απρόσκοπτη, συνεργαζόμενοι με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μοιραστείτε την πρόοδο με συναδέλφους και πελάτες σε πραγματικό χρόνο. Τα εργαλεία μας κάνουν τη συνεργασία απλή, ώστε να είστε ελεύθεροι να κάνετε όλα όσα κάνετε καλύτερα.

Δουλέψτε απομακρυσμένα

Δεν χρειάζεται να είστε στο γραφείο για να είστε μέσα στα πράγματα. Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στις συναντήσεις από οπουδήποτε μέσω ενός συνδέσμου email, διατηρώντας τις σχέσεις στενές άσχετα από την απόσταση.

Συνδυάστε τη συμμόρφωση και την ευκολία

Συνεργασία χωρίς προβλήματα, χωρίς κόστος για την ασφάλεια. Όλα τα εργαλεία διαθέτουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, επομένως η κοινή χρήση πληροφοριών είναι ασφαλής και απρόσκοπτη.

Πληροφορίες προϊόντος