Η πλατφόρμα επικοινωνίας iPECS Cloud εξελίσσεται
με την επιχείρησή σας

€4,30 + φόρους

ανά σύνδεση / μήνα

Τί είναι το iPECS Cloud;

Λύσεις end-to-end για υπηρεσία Cloud

Το iPECS Cloud είναι η καλύτερη λύση UCaaS για το περιβάλλον Cloud. Το iPECS Cloud παρέχει ευκινησία, ευελιξία και απλότητα μαζί με την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Ericsson-LG Enterprise. Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, προετοιμάστε τα συστήματά σας για το μέλλον με μία διαχειρίσιμη λύση cloud που επιτρέπει στην ομάδα σας να δουλεύει από οπουδήποτε.

Γιατί το iPECS Cloud;;

Αγκαλιάστε το μέλλον των επικοινωνιών επιχειρήσεων

Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του συστήματος επικοινωνίας της επιχείρησης, το iPECS Cloud σας επιτρέπει να ενσωματώνετε όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας σας σε μία πλατφόρμα.

Οφέλη

Δουλέψτε μαζί από οπουδήποτε

Ενδυναμώστε την ομάδα σας με εργαλεία συνεργασίας cloud που θα σας διευκολύνουν να δουλεύετε όλοι μαζί. Φέρτε τους πάντες κοντά – μέσω φωνής, βίντεο, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, κοινής χρήσης αρχείων και πολλά άλλα.

Εξοικονομήστε από τα κόστη χωρίς συμβιβασμούς

Όχι άλλα περιττά έξοδα για διεθνείς ή εξωτερικές κλήσεις. Δεν υπάρχει πλέον απαρχαιωμένο υλικό για συντήρηση ή αντικατάσταση. Μόνο ένα σύστημα επικοινωνίας cloud χωρίς φασαρία που παραμένει ενημερωμένο.

Δουλέψτε με τον τρόπο σας

Εργαστείτε ευέλικτα και εργαστείτε απομονωμένα με τηλεφωνία cloud που προσαρμόζεται στον τρόπο που κάνετε τις δουλειές σας. Αφαιρέστε την ταλαιπωρία από το hot-desking. Και αν η ομάδα σας εργάζεται απομονωμένα, μπορεί κάθε μέλος να πάρει μαζί του το cloud σε οποιαδήποτε συσκευή.

Επεκτασιμότητα ανάλογα με την εξέλιξη της επιχείρησης σας

Απολαύστε μια μοναδική επεκτασιμότητα από μια λύση που ωφελεί τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Εάν σκοπεύετε να επεκταθείτε, το iPECS Cloud θα επεκταθεί μαζί σας.

Απλοποιήστε τις επικοινωνίες σας

Εκπαιδεύστε την ομάδα σας γρήγορα, χάρη σε μια εύκολη στην εκμάθηση, διαισθητική διεπαφή που εμφανίζεται και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ταιριάξτε στις ανάγκες σας

Επιλέξτε τις εφαρμογές και τις ενσωματώσεις που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας. Τα add-ons περιλαμβάνουν CRM, ενσωμάτωση MS Teams, καταγραφή κλήσεων και analytics.

Μεταβείτε στο cloud
 

Μεταβείτε στο cloud
 

Μεταβείτε στο cloud
 

Μεταβείτε στο cloud
 

Μεταβείτε στο cloud
 

Μεταβείτε στο cloud
 

Εξοικονομήστε από τα κόστη χωρίς συμβιβασμούς

Το iPECS Cloud θα σας απαλλάξει από την πολυπλοκότητα και τις ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των πόρων σας για επιχειρηματικές επικοινωνίες. Όχι άλλο πια απαρχαιωμένο υλικό για συντήρηση ή αντικατάσταση. Απλώς ένα σύστημα επικοινωνίας cloud χωρίς φασαρία που παραμένει ενημερωμένο. Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τη χωρητικότητα, τις δυνατότητες και τις εφαρμογές της λύσης επικοινωνίας σας. Έχοντας ένα απλό και έτοιμο για το μέλλον σύστημα επικοινωνίας, ο χρόνος σας θα ελευθερωθεί, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις κύριες εργασίες της επιχείρησή σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Δουλέψτε μαζί από οπουδήποτε

Το iPECS Cloud προσφέρει ένα αποδεδειγμένο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικής επικοινωνίας που περιλαμβάνει IP PBX, εφαρμογή UC, εργαλεία φωνής, βίντεο και διαχείρισης. Τώρα, ακόμα και στο Cloud, μπορείτε να απολαύσετε μια πλήρη γκάμα λειτουργιών τηλεφωνίας, όπως τις Hot Desk, Mobile Extension, Group Queuing, Multi-shared αρίθμηση κ.λπ., ακριβώς ως σύστημα εσωτερικής εγκατάστασης.

Με τη λύση iPECS ONE όλα σε ένα UC, μπορείτε εύκολα να συνεργάζεστε με συναδέλφους σας σε πραγματικό χρόνο με πολλές συσκευές και να διεξάγετε βιντεοδιασκέψεις FHD για παρουσιάσεις και κοινή χρήση αρχείων. Ενδυναμώστε την ομάδα σας με εργαλεία συνεργασίας στο cloud που διευκολύνουν τη συνεργασία.

Ισχυρό εργαλείο διαχείρισης

Το iPECS Cloud ενσωματώνει ένα εργαλείο διαχείρισης πολλαπλών επιπέδων για τη μείωση του χρόνου και των εξόδων λειτουργίας. Το γραφικό περιβάλλον διαχείρισης που βασίζεται στον ιστό είναι ένα εύκολο και διαισθητικό εργαλείο διαχείρισης για όλους τους πόρους. Η πύλη Back-end προορίζεται για τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του iPECS Cloud για τη ρύθμιση παραμέτρων και την παραγγελία όλων των υπηρεσιών, με τη διαχείριση της πύλης χρέωσης από επιχειρηματικούς συνεργάτες. Για τον διαχειριστή IT πελάτη και τον τελικό χρήστη, η πύλη front-end χρησιμοποιείται για όλα τα επίπεδα διαχείρισης. Εκπαιδεύστε την ομάδα σας γρήγορα, χάρη στην εύκολη στην εκμάθηση, διαισθητική διεπαφή μας που φαίνεται και λειτουργεί το ίδιο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ευέλικτο σενάριο ανάπτυξης

Οι επιχειρήσεις έχουν διαφορετικά περιβάλλοντα επικοινωνίας και ανάγκες. Το iPECS Cloud μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορα περιβάλλοντα ως αποκλειστικά δημόσιο, ιδιωτικό ή υβριδικό cloud. Αναπτύξτε την καλύτερη προσαρμογή για τη διαμόρφωση του δικτύου σας. Είτε κινείστε για να μειώσετε το κόστος είτε να ενισχύσετε την απόδοση, η μετάβαση σε ένα νέο cloud σημαίνει να επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Εάν σκοπεύετε να επεκταθείτε, το iPECS Cloud θα επεκταθεί μαζί σας. Απολαύστε μια μοναδική επεκτασιμότητα από μια λύση που ωφελεί τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Εξελίξτε την επιχείρησή σας με το iPECS Cloud

Όλα για τις Cloud Επικοινωνίες

Πλατφόρμα Επικοινωνίας
Το iPECS Cloud είναι η καλύτερη λύση UCaaS για το περιβάλλον Cloud. Το iPECS Cloud παρέχει ευκινησία, ευελιξία και απλότητα μαζί με την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Ericsson-LG Enterprise. Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, προετοιμάστε τα συστήματά σας για το μέλλον με μία διαχειρίσιμη λύση cloud που επιτρέπει στην ομάδα σας να δουλεύει από οπουδήποτε.
Τηλέφωνα και Συσκευές
Μια σειρά υλικού που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, που αναπτύχθηκε από έναν κολοσσό των τηλεπικοινωνιών. Από απλά επιτραπέζια τηλέφωνα μέχρι πλήρως εξοπλισμένα εκτελεστικά ακουστικά, καλύπτονται όλες οι ανάγκες σας.
Συνεργασία

Τα εργαλεία συνεργασίας iPECS συνδέουν την ομάδα σας, ελευθερώνοντάς την να μοιραστούν τα δυνατά τους σημεία χωρίς φασαρία ή πρόσθετο διαχειριστή. Ενδυναμώστε την ομάδα σας ώστε να έχετε μεγαλύτερα αποτελέσματα.
Εφαρμογές
Μια πλούσια σειρά εφαρμογών cloud που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την παραγωγικότητα, να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών και να παρακολουθείτε την κατάσταση του σημαντικού υλικού και τους πόρους του συστήματος.

Ζητήστε μια δοκιμή 30 ημερών

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση για μια δοκιμή 30 του iPECS Cloud