Μια πλούσια σειρά εφαρμογών cloud που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την παραγωγικότητα, να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών και να παρακολουθείτε την κατάσταση του σημαντικού υλικού και τους πόρους του συστήματος.

Εφαρμογές που ενισχύουν

την αποτελεσματικότητα στο cloud

Επιλέξτε από μια πλούσια σειρά εφαρμογών cloud που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την παραγωγικότητα, να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών και να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος.

Οφέλη

Ενισχύστε με ευκολία

Όποια κι αν είναι τα εργαλεία που χρειάζεστε, περιμένετε προσαρμοσμένη διαμόρφωση και ευκολία στη χρήση. Οι εφαρμογές iPECS cloud εκτελούνται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε από οπουδήποτε.

Ενισχύστε την παραγωγικότητα

Βελτιστοποιήστε την αποτελεσματικότητα με φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία, που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης που επιταχύνουν τις καθημερινές διαδικασίες και μειώνουν τα σφάλματα. Χρησιμοποιήστε τους πόρους πιο αποτελεσματικά, χάρη στην παρακολούθηση των addd-ons που λειτουργούν για εσάς.

Συνδεθείτε με πελάτες

Κατανοήστε καλύτερα την αγορά σας και ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών με την καταγραφή κλήσεων. Χρησιμοποιήστε αναλυτικά στοιχεία για να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση και την απόδοση, ώστε να παρέχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Πληροφορίες Προϊόντων