Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των συστημάτων επικοινωνίας των επιχειρήσεων, το iPECS Cloud σας επιτρέπει να ενσωματώνετε όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας στην ίδια πλατφόρμα.

Εξοικονομήστε από τα κόστη

χωρίς συμβιβασμούς

Το iPECS Cloud θα σας απαλλάξει από την πολυπλοκότητα και τις ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των πόρων σας για επιχειρηματικές επικοινωνίες. Όχι άλλο πια απαρχαιωμένο υλικό για συντήρηση ή αντικατάσταση. Απλώς ένα σύστημα επικοινωνίας cloud χωρίς φασαρία που παραμένει ενημερωμένο. Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τη χωρητικότητα, τις δυνατότητες και τις εφαρμογές της λύσης επικοινωνίας σας. Έχοντας ένα απλό και έτοιμο για το μέλλον σύστημα επικοινωνίας, ο χρόνος σας θα ελευθερωθεί, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις κύριες εργασίες της επιχείρησή σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ευέλικτο σενάριο

ανάπτυξης

Οι επιχειρήσεις έχουν διαφορετικά περιβάλλοντα επικοινωνίας και ανάγκες. Το iPECS Cloud μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορα περιβάλλοντα ως αποκλειστικά δημόσιο, ιδιωτικό ή υβριδικό cloud. Αναπτύξτε την καλύτερη προσαρμογή για τη διαμόρφωση του δικτύου σας. Είτε κινείστε για να μειώσετε το κόστος είτε να ενισχύσετε την απόδοση, η μετάβαση σε ένα νέο cloud σημαίνει να επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Εάν σκοπεύετε να επεκταθείτε, το iPECS Cloud θα επεκταθεί μαζί σας. Απολαύστε μια μοναδική επεκτασιμότητα από μια λύση που ωφελεί τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Δουλέψτε μαζί

από οπουδήποτε

Το iPECS Cloud προσφέρει ένα αποδεδειγμένο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικής επικοινωνίας που περιλαμβάνει IP PBX, εφαρμογή UC, εργαλεία φωνής, βίντεο και διαχείρισης. Τώρα, ακόμα και στο Cloud, μπορείτε να απολαύσετε μια πλήρη γκάμα λειτουργιών τηλεφωνίας, όπως τις Hot Desk, Mobile Extension, Group Queuing, Multi-shared αρίθμηση κ.λπ., ακριβώς ως σύστημα εσωτερικής εγκατάστασης. Με τη λύση iPECS ONE όλα σε ένα UC, μπορείτε εύκολα να συνεργάζεστε με συναδέλφους σας σε πραγματικό χρόνο με πολλές συσκευές και να διεξάγετε βιντεοδιασκέψεις FHD για παρουσιάσεις και κοινή χρήση αρχείων. Ενδυναμώστε την ομάδα σας με εργαλεία συνεργασίας στο cloud που διευκολύνουν τη συνεργασία.

Βελτιώστε

την εμπειρία πελατών σας

Μπορεί να σας έχει τύχει να χάσετε μια σημαντική επαγγελματική κλήση ενώ βρίσκεστε εκτός γραφείου. Το να είστε συνεπής με τις επικοινωνίες της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντικό για την ικανοποίηση των πελατών σας. Μέσω του iPECS Cloud Contact Center (iPECS CCC), μπορείτε εύκολα να δείτε τη βελτίωση στην εξ      υπηρέτηση πελατών που θα εγγυηθεί την ικανοποίηση των πελατών ενεργοποιώντας όλα τα κανάλια υποστήριξης. Συνδέει γραφεία και άτομα απρόσκοπτα για να υποστηρίζει την πανταχού παρούσα καθολική επικοινωνία και να φέρει τους πελάτες πιο κοντά.

Ισχυρό

εργαλείο διαχείρισης

Το iPECS Cloud ενσωματώνει ένα εργαλείο διαχείρισης πολλαπλών επιπέδων για τη μείωση του χρόνου και των εξόδων λειτουργίας. Το γραφικό περιβάλλον διαχείρισης που βασίζεται στον ιστό είναι ένα εύκολο και διαισθητικό εργαλείο διαχείρισης για όλους τους πόρους. Η πύλη Back-end προορίζεται για τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του iPECS Cloud για τη ρύθμιση παραμέτρων και την παραγγελία όλων των υπηρεσιών, με τη διαχείριση της πύλης χρέωσης από επιχειρηματικούς συνεργάτες. Για τον διαχειριστή IT πελάτη και τον τελικό χρήστη, η πύλη front-end χρησιμοποιείται για όλα τα επίπεδα διαχείρισης. Εκπαιδεύστε την ομάδα σας γρήγορα, χάρη στην εύκολη στην εκμάθηση, διαισθητική διεπαφή μας που φαίνεται και λειτουργεί το ίδιο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Αυτοδιαχειριστείτε και

διαμορφώστε τις συσκευές σας

Με τις σημερινές σύνθετες επιχειρηματικές λύσεις και με περιορισμένους πόρους πληροφορικής, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε όλα τα αιτήματα αλλαγής των τελικών χρηστών. Οι διαχειριστές IT μπορούν να διαχωρίσουν την επεξεργασία της πρόσβασης κατά χαρακτηριστικά και να αναθέσουν τον έλεγχο στους κατάλληλους τελικούς χρήστες για ένα πιο ευέλικτο και προσαρμόσιμο περιβάλλον επιχείρησης. Οι τελικοί χρήστες μπορούν επίσης να διαχειρίζονται τη δική τους διαμόρφωση μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού όπου κι αν βρίσκονται, ενισχύοντας την παραγωγικότητα τόσο του προσωπικού πληροφορικής όσο και του τελικού χρήστη.