Η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για όλες τις επιχειρηματικές σας επικοινωνίες, το iPECS ONE.

Η δημιουργία ενός ψηφιακού χώρου εργασίας δεν ήταν ποτέ πιο απλή από ότι τώρα με μια εφαρμογή που τα κάνει όλα. Συνεργαστείτε απρόσκοπτα με την ομάδα σας χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία για κλήσεις, συνομιλίες και συνεργασία από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Κάντε τη δουλειά σας με το iPECS ONE

οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Το iPECS ONE είναι μια λύση που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί όλες τις ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Η δημιουργία ενός ψηφιακού χώρου εργασίας δεν ήταν ποτέ πιο απλή από ότι τώρα με μια εφαρμογή που τα κάνει όλα. Συνεργαστείτε απρόσκοπτα με την ομάδα σας χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία για κλήσεις, συνομιλίες και συνεργασία από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Οφέλη

του iPECS ONE

Επικοινωνίες Όλα σε Ένα

Διαχειριστείτε τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις βιντεοδιασκέψεις σας με την άνεση μιας εφαρμογής. Ένας ευέλικτος και φιλικός προς το χρήστη τρόπος επικοινωνίας.

Εργαστείτε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Μέσω του WebRTC, το iPECS ONE σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες σας σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η ομάδα σας. Απλώς στείλτε έναν σύνδεσμο και οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στον πελάτη μέσω του προγράμματος περιήγησής του.

Υπηρεσία κλήσεων πλούσια σε χαρακτηριστικά

Οι λειτουργίες κλήσης του iPECS ONE υποστηρίζονται από τους διακομιστές iPECS Cloud, παρέχοντάς σας την καλύτερη υπηρεσία από την πλατφόρμα cloud μας σε μία εφαρμογή. Το iPECS ONE περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένατε από το iPECS: καταγραφή κλήσεων, βιντεοκλήσεις, συστήματα παρουσίας και υπηρεσία ενός αριθμού μέσω Open API.

Ισχυρή ομαδική συνεργασία

Εργαστείτε μαζί με την ομάδα σας από την αρχή μέχρι το τέλος με τις δυνατότητες του iPECS ONE. Με τηλεδιασκέψεις, ομαδικές συνομιλίες και κλήσεις, καθώς και απλή κοινή χρήση αρχείων, η ομαδική εργασία έχει προτεραιότητα.

Εύκολο στη χρήση

Ένα φιλικό γραφικό περιβάλλον είναι μόνο η αρχή της χρήσης του iPECS ONE. Ένας προσωπικός πίνακας ελέγχου σας κρατά ενήμερους για τα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζετε, ενώ οι λειτουργίες καθολικής αναζήτησης σάς επιτρέπουν να βρίσκετε γρήγορα τα δεδομένα που χρειάζεστε, από επαφές έως μεμονωμένα μηνύματα.

Επέκταση Υπηρεσίας με Ανοιχτή Αρχιτεκτονική

Η ενοποίηση με γνωστά CRM και Web API, με τη βάση δεδομένων της εταιρείας σας, σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε όλα τα συστήματα στα οποία έχει συνηθίσει η επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών τρίτων.

Χαρακτηριστικά

του iPECS ONE

Ενοποιημένη Συνεργασία

 • Διαχείριση κλήσεων iPECS
 • Άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων
 • Τηλεδιασκέψεις

Ανώτερη Εμπειρία Χρήστη

 • Αυτοματοποιημένη καταχώρηση
 • Φιλικό γραφικό περιβάλλον
 • Διεθνής αναζήτηση

Τεχνολογία Ιστού

 • Ήχος, βίντεο, κοινή χρήση στο WebRTC
 • Πρόσβαση από οπουδήποτε
 • Πάντα ενημερωμένος πελάτης

Ανοιχτή Αρχιτεκτονική

 • Web API για εφαρμογές τρίτων
 • Ενσωμάτωση με γνωστά CRMs